Service Virtualization

Service Virtualization usluge omogućuju stvaranje i upotrebu "virtualnih instanci" koje simuliraju ponašanje stvarne komponente kojoj je teško ili nemoguće pristupit u svrhu potrebe za provođenjem testiranja aplikacije i daljnjeg razvoja. Patentirane mogućnosti u CA Service Virtualization rješenju uklanjaju ograničenja zahvaljujući jedinstvenoj sposobnosti oponašanja dinamičkog ponašanja, performansi i podataka sustava, pa se eliminira ili smanjuje potreba za integracijom sa ovisnim sustavima tijekom razvoja i testiranja.

Pomaže u prevladavanju:

  • Ograničenja infrastrukture. Smanjuje količinu hardvera i softvera potrebnih za produktivno i neograničeno okruženje za razvoj i testiranje.
  • Vanjska ograničenja usluga. Uklanja prepreke i usmjerava razvoj simulacijom ovisnih vanjskih sustava koji su nedostupni za testiranje, uključujući vanjske pružatelje usluga i ERP sustave.
  • Paralelna ograničenja razvoja. Omogućava da se projekti razvijaju paralelno umjesto klasičnog serijskog modela, vodopada, ubrzavajući razvoj i vrijeme potrebno za testiranje. Dramatično pojednostavljuje stvaranje i upravljanje procesima razvoja i testiranja, kao što su testni podaci, konfiguracija sustava i ostale aktivnosti.

Više o Service Virtualization pročitajte na linku.